Parajumpers Växer Till Dubbla Siffror Och Ger En + 20% År 2017

Posted by admin 27/12/2017 0 Comment(s)

 

Ape & Partners, av Segusino företag (TV), som leder ytterkläder Parajumpers varumärket slutade 2016 med en försäljningstillväxt på + 15% jämfört med föregående år och räknar med att spela in en ytterligare ökning på + 20% 2017.


Parajumpers räknas i över 30 länder med ett nätverk av agenter och distributörer, bland sina huvudmarknader Tyskland och Frankrike, samt har registrerat god utveckling i Nederländerna, Schweiz och Storbritannien. Italien spelade också en bra tillväxt, med över 130 butiker och 11 000 artiklar sålda under hösten / vintersäsongen, men de största innovationerna förväntas från utomeuropeiska marknader, särskilt USA och Kanada, som företaget fokuserar på .


Parajumpers fortsätter också åtagandet att bekämpa varumärkesförfalskning, med stränga kontroller sedan tullen och främja hållbar utveckling i klädindustrin, med särskild tonvikt på användningen av päls: varumärket den använder Finnraccoon kvinna modeller och den nordamerikanska coyoten i herrmodeller eftersom användningen av pälsen på dessa djur är föremål för en strikt kontrollordning.


Stilen av varumärket leds av Massimo Rossetti, som kan räkna med ett kreativt team med personligheter som den japanska designern Yoshinori Ono, den italienska och ungerska Agnes Jonathan Malagodi Kemeny, i en blandning av talanger och erfarenheter från olika länder vilket ger livet till originalkapselsamlingar.


För vår / sommar 2018 presenterar Parajumpers dam åtta nya kapselkollektioner för honom och henne. Modellerna "All Weather" har konstruerats för att garantera maximal regnsäker funktionalitet, med tre lager, i teknisk och vattenavstötande polyester. Yoshinori Ono, designer gäst Parajumpers nu under många säsonger, introducerar tre nya modeller av raden "Kegen" både för honom och för henne, en kort jacka, ett fält jacka med fyra fickor och en lång parkas, gjorda av en ljus poplin laminat och vattenavstötande i polyester och nylon.


Designern Agnes Kemeny, för den andra säsongen efter Parajumpers gäst, har skapat för märket kapsel "Flyshape": tre nya former, särskilt feminina, i ljus polyester poplin för lite överdimensionerade volymer. Ateljén av PJS team utvecklat för den här säsongen kapslarna "Springliner" med tre färska och sport lougewear bitar i en bomullsduk och nylon mjuk men slitstarkt Oxford, med en vattenavstötande behandling.


Diamantsömmarna ger en modern touch till "Oregon" -familjen: två modeller för honom, en bomberjacka och en blazer och tre för henne, gjord av en lätt popeline med ett raffinerat bomullsgarn. Kapten "Fritid" har tre casual jackor för honom och henne, förstärkt av tappningen men det moderna utseende som ges av tvättbehandlingen av plagget.


"Masterpiece" -linjen utvecklas tack vare ett innovativt tvåskiktigt laminerat tyg i mjuka mikroreparationer: Bekväm och funktionell, den här serien med fyra modeller för honom är fodrad i ett mjukt bomulls- och polyesterjerseytyg. Slutföra insamlingen med en sofistikerad touch, serien "Special Edition" består av tre genomarbetade jackor för honom och henne, förbättras genom en kombination av olika material av hög kvalitet, såsom polyester twill med vaxad lammskinn.

Leave a Comment